Μπόνους Εφαρμογή για κινητά

Κουλοχέρης Fire Hopper

Εγγραφείτε τώρα

Πηδήξτε από λιλιπούτεια σε λιλιπούτεια, ενώ πιάνετε ενοχλητικές πυγολαμπίδες στον κουλοχέρη Fire Hopper της Push Gaming. Πρόκειται για έναν καταιγιστικό κουλοχέρη 7×7 με ομαδικές πληρωμές. Τα κέρδη απονέμονται για το ταίριασμα ομάδων 5 ή περισσότερων συμβόλων που τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο οριζόντια ή κάθετα. Οι βάτραχοι που πέφτουν δίπλα σε σύμβολα άμεσων επάθλων θα σας δώσουν μπόνους έως και 1000 φορές το ποντάρισμά σας.

Το παιχνίδι έχει υψηλή μεταβλητότητα και RTP 96,30%. Επιπλέον, ο online κουλοχέρης προσφέρει έναν γύρο μπόνους που περιλαμβάνει έναν αριθμό δωρεάν περιστροφών. Τα μέγιστα κέρδη είναι έως και 50.000 φορές το ποντάρισμά σας.

Δωρεάν παιχνίδι στο μηχάνημα Fire Hopper

Πριν παίξετε με πραγματικά χρήματα, μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμαστική έκδοση του κουλοχέρη. Αναπαράγει πλήρως τη λειτουργικότητα και το συμβολισμό του Fire Hopper. Παίζοντας δωρεάν στη λειτουργία επίδειξης, ο χρήστης μπορεί να μάθει τους κανόνες του κουλοχέρη, τα σύμβολά του, τα κουπόνια μπόνους και το περιβάλλον εργασίας.

Επίσης στη δωρεάν έκδοση, ο παίκτης θα εκτιμήσει το σχεδιασμό και τον ήχο του κουλοχέρη. Το πιο αξιοσημείωτο στο Fire Hopper είναι η έλλειψη μουσικής συνοδείας. Αντ' αυτού, το κελάηδισμα των πουλιών και το βουητό των εντόμων τονίζουν τον ήχο του νερού που σκάει απαλά κάθε φορά που κυλούν τα σύμβολα. Η μουσική ακούγεται μόνο κατά τη διάρκεια των γεγονότων του παιχνιδιού και των μεγάλων κερδών. Ο κουλοχέρης διαθέτει μια φωτεινή χρωματιστή οθόνη με απλά αλλά πολύχρωμα γραφικά που απεικονίζουν μια καιρική μέρα στη λίμνη. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών μπόνους, το παιχνίδι μεταβαίνει σε νυχτερινή λειτουργία.

Για να καθορίσετε το ποντάρισμά σας, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο 'Στοίχημα'. Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, απλά πατήστε το πλήκτρο 'Spin' και θα βρεθείτε στη μέση της λίμνης, όπου τα νούφαρα και οι βάτραχοι καθορίζουν τα κέρδη σας. Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το αυτόματο παιχνίδι ή τη λειτουργία turbo.

Ειδικά σύμβολα του κουλοχέρη Fire Hopper

Ο κουλοχέρης Fire Hopper διαθέτει 6 σύμβολα με τη μορφή πολύχρωμων νούφων: μπλε, πράσινο, μοβ, ροζ, πορτοκαλί και κόκκινο. Το κόκκινο λουλούδι είναι το εικονίδιο με την υψηλότερη πληρωμή, δίνοντας 200x το συνολικό ποντάρισμα για 20 ή περισσότερα σύμβολα σε ένα σύμπλεγμα.

Τα σύμβολα Frog Wild και Wild Gold Frog λειτουργούν ως ειδικά σύμβολα wild. Αντικαθιστούν όλες τις άλλες εικόνες εκτός από τα εικονίδια Firefly και Bonus Firefly. Τα δύο τελευταία πυροδοτούν τους γύρους μπόνους. Παρεμπιπτόντως, το σύμβολο Frog Wild ενεργοποιεί την επιλογή Leaping Frog, η οποία μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες του παίκτη για ετήσια πληρωμή. Ο χρήστης θα συναντήσει επίσης τα σύμβολα Instant Prize, τα οποία πληρώνουν έως και 1000 φορές ανά ποντάρισμα, εάν ο βάτραχος προσγειωθεί στο εικονίδιο Instant Prize.

Παιχνίδι μπόνους Fire Hopper

Το Fire Hopper προσφέρει 3 χαρακτηριστικά μπόνους. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία Leaping Frog, όπου μπαίνουν στο παιχνίδι άγριοι χρυσές βάτραχοι και αυξανόμενοι πολλαπλασιαστές. Μπορούν επίσης να κερδηθούν μεγάλα στιγμιαία βραβεία. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα δωρεάν παιχνίδια όπου οι πολλαπλασιαστές αυξάνονται κατά 1 με κάθε βατραχάκι που πηδάει. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε επιλογή:

  • Λειτουργία κατάρρευσης - Μια νικηφόρα ομάδα 5 ή περισσότερων ίδιων συμβόλων ενεργοποιεί τη λειτουργία κατάρρευσης. Όλα τα νικητήρια σύμβολα αφαιρούνται από το πεδίο παιχνιδιού και τα υπόλοιπα σύμβολα στους κυλίνδρους πέφτουν προς τα κάτω. Νέα σύμβολα θα εμφανιστούν στις κενές θέσεις. Αυτό μπορεί να σας δώσει άλλη μια νίκη/κατάρρευση, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι να εμφανιστούν νέα κέρδη!
  • Leaping Frog - Όταν η πυγολαμπίδα βρίσκεται σε οπτική επαφή με τον βάτραχο, ενεργοποιείται η λειτουργία Leaping Frog. Ο βάτραχος πηδάει προς την πυγολαμπίδα και αφήνει πίσω του έναν άγριο χρυσό βάτραχο. Κάθε φορά που ο βάτραχος πηδάει, ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται κατά 1. Κάθε άγριος χρυσός βάτραχος που αφήνει πίσω του περιλαμβάνει επίσης τον αντίστοιχο πολλαπλασιαστή!
  • Δωρεάν παιχνίδια - Όταν προσγειώνεται μια πυγολαμπίδα μπόνους, ο βάτραχος μπορεί να την πιάσει. Εάν συμβεί αυτό, ενεργοποιείται η λειτουργία δωρεάν παιχνιδιών. Ο παίκτης θα κερδίσει τότε 7 δωρεάν περιστροφές με οποιονδήποτε πολλαπλασιαστή που συνδέεται με το σύμβολο του βατράχου!

Εκτός από τις τυπικές επιλογές μπόνους που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχει επίσης μια πληρωμένη λειτουργία που ονομάζεται Bonus Buy. Επιτρέπει στον παίκτη να αγοράσει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δωρεάν παιχνίδια έναντι αμοιβής 120 φορές το συνολικό ποντάρισμα. Μετά από 7 δωρεάν περιστροφές, η αναλογία RTP μπορεί να αυξηθεί στο 96,38%.

Η ετυμηγορία μας για το Fire Hopper

Το Fire Hopper είναι ένα ποιοτικό παιχνίδι, με κορυφαία γραφικά και καθηλωτικούς ήχους. Η Push Gaming έχει καταφέρει να μεταφέρει το ήρεμο σκηνικό μιας ζωντανής υδάτινης μάζας που κατοικείται από αμφίβια και σκνίπες. Οι λειτουργίες μπόνους αυξάνουν την πιθανότητα για πιο τακτικά κέρδη. Δεδομένου ότι τα σύμβολα βατράχων είναι οι κύριοι ένοχοι για τα κέρδη κατά τη διάρκεια των γύρων μπόνους, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγαλύτερες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πώς παίζω Fire Hopper;

Για να ξεκινήσετε να παίζετε Fire Hopper, επιλέξτε το μέγεθος του πονταρίσματός σας και πατήστε το πλήκτρο 'Spin', το οποίο βρίσκεται κάτω δεξιά στο πεδίο παιχνιδιού. Στην κάτω μπάρα μπορείτε να παρακολουθείτε το υπόλοιπό σας και να βλέπετε τα κέρδη σας. Λάβετε βοήθεια σχετικά με τους γύρους μπόνους, τα σύμβολα και τους πίνακες πληρωμών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "?".

Μπορώ να παίξω Fire Hopper δωρεάν;

Για να παίξετε δωρεάν το Fire Hopper, κάντε κλικ στο πλήκτρο 'Demo' που είναι διαθέσιμο στην προεπισκόπηση του κουλοχέρη. Το demo επαναλαμβάνει το σχεδιασμό, τις λειτουργίες μπόνους και τα σύμβολα του κουλοχέρη. Χάρη στο δωρεάν παιχνίδι, θα μάθετε πώς να παίζετε τον κουλοχέρη και θα εξερευνήσετε όλες τις πιθανές επιλογές του πριν αρχίσετε να παίζετε με πραγματικά χρήματα.

Πώς μπορώ να παίξω Fire Hopper για χρήματα;

Για να παίξετε το Fire Hopper online με πραγματικά χρήματα, πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του καζίνο βετ22, να ταυτοποιηθείτε και να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας. Αφού βρείτε έναν κουλοχέρη μέσω της αναζήτησης και πατήστε το κουμπί "Play". Στη συνέχεια, καθορίστε το μέγεθος του στοιχήματος και κάντε κλικ στο "Spin". Και αφήστε την τύχη να είναι με το μέρος σας!

Πώς μπορώ να παίξω από το κινητό μου τηλέφωνο;

Επειδή η Push Gaming είναι ένας πάροχος κουλοχέρηδων για κινητά, μπορείτε να παίξετε το Fire Hopper σε κινητές συσκευές, tablet, υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία HTML5, όλα τα φρουτάκια τους είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για να παίζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή. Συμπεριλαμβανομένων των συσκευών iOS, Windows και Android.